HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Beans Tacos
topBanner
Pulled beans tacos

Pulled beans tacos

med cajunkryddad coleslaw och stark jalapeño

Taco tisdag eller taco fredag? Du bestämmer! Vi steker pulled beans, som blixtsnabbt får du den perfekta tacosmaken av vår Tex-Mex kryddblandning. Vi rör ihop en fantastisk tomatsalsa, med karakteristisk smak av koriander. Vi bygger våra tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw, och en ljuvlig cajunmajo. Och så lite jalapeño till de modiga!

Taggar:SnabbVegetariskMjölkfri
Allergener:GlutenVeteKornÄggSojaSulfiterSenap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

240 g

Pulled beans

(InnehållerGluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

8 st

Minitortillas

(InnehållerGluten, Vete)

75 g

Strimlad salladsmix

5 g

Tex-Mex

2 st

Tomat

1 st

Lime

1 portionspåse

Koriander

1 st

Jalapeno

½ st

Lök

4 g

Ay Cajun-ba

(InnehållerSulfiter)

50 g

Majonnäs

(InnehållerÄgg, Senap)

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100 g
Energi (kcal)871 kcal
Energi (kJ)3644 kJ
Fett39.56 g
varav mättat4.4 g
Kolhydrater83.14 g
varav socker11.8 g
Protein42 g
Salt5.4 g
Köksredskap
Köksredskaparrow down iconarrow down icon
Stekpanna
Rivjärn
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Sätt på ugnen på 220°C/200°C varmluft (om du inte har en mikrovågsugn). Riv morot (oskalad) grovt. Finhacka tomat och lök [1/2 st, 2P]. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Skär lime i klyftor.

2

Hetta upp olivolja* [1/2 msk | 1 msk] i en stor stekpanna på medelhög värme. Tillsätt pulled beans, Tex-Mex, en skvätt vatten*, salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] och peppar*. Stek tills brynt, 3-4 min.

3

Blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en liten skål.

4

Blanda tomat, lök (använd mindre om du inte är så förtjust i lök), en generös skvätt limejuice och hälften av koriandern i en medelstor skål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

5

Blanda salladsmix [1/2 påse, 2P], morot, en skvätt limejuice och cajunmajo [1 msk | 2 msk] i en stor skål. Värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.

6

Sätt fram allt på bordet. Bre cajunmajo på tortillas. Toppa med coleslaw, pulled beans och tomatsalsa. Garnera med jalapeno och resterande koriander.