Peruvian 'lomo saltado' steak stir-fry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Peruvian 'lomo saltado' steak stir-fry

Peruvian 'lomo saltado' steak stir-fry

with spiced crema and pickled jalapeno

Allergener:
Vete
•Soja
•Gluten
•Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus ryggbiff

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

1 st

Paprika

1 st

Rödlök

½ st

Lime

1 st

Jalapeno

100 g

Mornaysås

(Innehåller Mjölk)

5 g

Tex-Mex

500 g

Potatis

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Socker (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 4)

1.5 msk

Mjölk (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2891 kJ
Energi (kcal)691 kcal
Fett32.6 g
varav mättat13.6 g
Kolhydrater60.6 g
varav socker13.4 g
Protein39.5 g
Salt2.7 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image