Pytt i Panna och picklad rödbeta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pytt i Panna och picklad rödbeta

Pytt i Panna och picklad rödbeta

2 portioner | med bacon och persilja

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Ikväll lagar vi enkel och snabb Pytt i Panna med potatis, bacon och rödlök. Picklad rödbeta och färsk persilja passar perfekt till det.

Allergener:
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Rödbetor, förkokta

24 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

1 st

Potatis, tärnad och förkokt

140 g

Bacon, tärnad

1 portionspåse

Kruspersilja

1 st

Lök

Ingår inte i din leverans

1 tsk

Socker till inläggning

2 msk

Vatten till inläggning

½ tsk

Salt till inläggning

½ tsk

Salt till potatis

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2117 kJ
Energi (kcal)506 kcal
Fett21.4 g
varav mättat7 g
Kolhydrater565.8 g
varav socker142.6 g
Protein56.2 g
Salt6.4 g

Instruktioner

Pickla gurka
1

Tärna rödbeta (oskalad) i 1 cm stora bitar.

Blanda vitvinsvinäger, socker, vatten och salt i en liten skål.

Vänd rödbeta i skålen och ställ åt sidan.

Häll av lag innan servering.

Förbered grönsaker
2

Finhacka lök.

Grovhacka persilja.

Gör Pytt i Panna
3

Hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.

Stek bacon i 4-5 min, tills gyllene och överför till en skål.

Hetta upp samma stekpanna (skölj inte av) på medelhög värme.

Stek lök och potatis med salt i 7-8 min, tills gyllene.

Vänd sen bacon i stekpannan.

Servera
4

Lägg upp Pytt i Panna i en skål og toppa med rödbeta och persilja.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image