Seared cod and olive-caper-tomato tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared cod and olive-caper-tomato tagliatelle

with a rucola, toasted pinenut and Italian cheese salad

Allergener:
Fisk
Vete
Ägg
Gluten
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Schalottenlök

2 st

Vitlöksklyfta

70 g

Gröna oliver

250 g

Körsbärstomater

60 g

Kapris

1 g

Chiliflakes

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

250 g

Tagliatelle, färsk

(Innehåller: Vete, Ägg, Gluten Kan innehålla spår av: Soja, Ägg, Senap)

1 st

Bladpersilja

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

(Innehåller: Mjölk)

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla spår av: Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till fisk

2 msk

Olja till stekning

2 dl

Sparat pastavatten

½ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3438 kJ
Energi (kcal)822 kcal
Fett34 g
varav mättat6.6 g
Kolhydrater83.3 g
varav socker8.8 g
Protein43.6 g
Salt4.1 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6