Skip to main content
Seared haddock on olive and tomato spaghetti

Seared haddock on olive and tomato spaghetti

with a pine nut and Italian cheese salad

Allergener:
Fisk
Vete
Gluten
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Schalottenlök

2 st

Vitlöksklyfta

30 g

Kalamataoliver

2 st

Tomat

60 g

Kapris

1 g

Chiliflakes

250 g

Kolja

180 g

Spaghetti

1 st

Bladpersilja

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

10 g

Pinjenötter

Ingår inte i din leverans

2 dl

Sparat pastavatten

1 msk

Olja till fisk

¼ tsk

Salt till fisk

1 msk

Olja till stekning

½ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

Näringsvärden

Energi (kJ)3184 kJ
Energi (kcal)761 kcal
Fett29.9 g
varav mättat5.7 g
Kolhydrater72.1 g
varav socker7.6 g
Kostfiber5.2 g
Protein47.6 g
Salt3.6 g
Trans Fat0.2 g
Potassium246 mg
Calcium11 mg
Iron0.3 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6