
Slingra dig igenom en asiatisk snårskog av nudlar och smaka den saftiga kycklingen som badat i daggen av honungens söta kupa. Tillsammans med skarp ingefära och lätt brännande chilli får du en måltid som luktar som en dröm, ser ut som ett paradis, och smakar som ett mirakel.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Morot
280
Kycklinginnerfilé
250
Broccoli
150
Fullkornsnudlar
(Innehåller: Vete, Gluten)
75
Asiatisk woksås
(Innehåller: Vete, Gluten, Sulfiter, Sesam, Soja)
2
Salladslök
20
Jordnötter
1
Chiliflakes
1
Rödlök
1
Ekologisk lime

Koka upp välsaltat vatten* i en kastrull. Riv limezest tills du har en nypa och skär limen i klyftor. Skär morot i tunna halvmånar. Skiva rödlök tunt. Skär paprika i 1 cm stora bitar. Skär kycklingen i tunna strimlor på en separat skärbräda.

Lägg i nudlar i det kokande vattnet. Koka i 1-2 min. Häll av vatten och lägg tillbaka nudlarna i kastrullen.

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stekpanna på medelhög värme. Tillsätt kyckling, morot, paprika, rödlök, en nypa salt* och peppar*. Stek i 6-7 min, eller tills kycklingen är genomstekt och grönsakerna möra. VIKTIGT: Kycklingen är färdiglagad när köttet är vitt och utan inslag av rosa.

Grovhacka jordnötter. Skiva salladslök tunt.

Tillsätt woksåsen och hälften av salladslöken när kycklingen är färdiglagad. Låt koka i 1 min, eller tills uppvärmd. Rör sedan i nudlarna.

Fördela kycklingwok mellan era skålar. Garnera med jordnötter, resterande salladslök and chili flakes. Servera med limeklyftor vid sidan av.