
Här kommer ett recept som bevisar att vegetarisk mat verkligen inte behöver vara tråkig! Vi låter oss inspireras av det indiska kökets fantastiska smaker och lagar panerad ostronskivling med en glaze på tikka masala och aprikoschutney. Samtidigt rostar vi pommes med ingefära och sesamfrön och svänger ihop en gurksallad med syltad rödlök. En gräddfilsdressing med majonnäs och koriander blir ett svalkande komplement till denna smaksensation.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
200 g
Ostronskivling
25 g
Aprikoschutney
(Innehåller: Senap)
30 g
Tikka masala
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller: Senap, Ägg)
500 g
Potatis
1 st
Koriander
30 g
Spenat
1 st
Gurka
½ st
Lime
½ st
Rödlök
25 g
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
¼ tsk
Salt (steg 2)
½ tsk
Socker (steg 2)
1 msk
Smör (steg 3)
1 msk
Vatten (steg 3)
2 msk
Vetemjöl (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
½ msk
Olivolja (steg 5)





