Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft). Lägg empanadas på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga dem i ugnen i 13–17 min, eller tills genomvarma och gyllenbruna.
VETEMJÖL, vatten, margarin (palmolja, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471, E475), naturlig arom), salt (tillsatt jod), mjölbehandlingsmedel (E300), pulled chicken meat (20%) kycklinglårkött, salt, potatisstärkelse, druvsocker, kryddor (kryddor, pepparextrakt), peppar, citron, vitlök), glukossirap, citronskal], lök, potatismos, koncentrerat smör (innehåller MJÖLK) SÖT MJÖLKSPULVER, salt, kryddextrakt, majs*, röd paprika, chilipasta [gul chili, SOJAOLJA, salt, potatisfibrer, grönpepparkorn [grönpepparkorn], salt, pepparkornsextrakt, tillsatt chilin blanda chilipeppar, spiskummin, salt, oregano, vitlök, muskot, spiskummin.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
360 g
Kycklingempanadas
(Innehåller: Vete, Gluten, Mjölk, Soja Kan innehålla spår av: Ägg, Senap, Jordnötter, Sesam)