Skip to main content
Lima kycklingempanadas
Lima kycklingempanadas

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft). Lägg empanadas på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga dem i ugnen i 13–17 min, eller tills genomvarma och gyllenbruna. 

VETEMJÖL, vatten, margarin (palmolja, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471, E475), naturlig arom), salt (tillsatt jod), mjölbehandlingsmedel (E300), pulled chicken meat (20%) kycklinglårkött, salt, potatisstärkelse, druvsocker, kryddor (kryddor, pepparextrakt), peppar, citron, vitlök), glukossirap, citronskal], lök, potatismos, koncentrerat smör (innehåller MJÖLK) SÖT MJÖLKSPULVER, salt, kryddextrakt, majs*, röd paprika, chilipasta [gul chili, SOJAOLJA, salt, potatisfibrer, grönpepparkorn [grönpepparkorn], salt, pepparkornsextrakt, tillsatt chilin blanda chilipeppar, spiskummin, salt, oregano, vitlök, muskot, spiskummin.

Allergener:
Vete
Gluten
Mjölk
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

360 g

Kycklingempanadas

(Innehåller: Vete, Gluten, Mjölk, Soja Kan innehålla spår av: Ägg, Senap, Jordnötter, Sesam)

Näringsvärden

Energi (kJ)1649 kJ
Energi (kcal)394 kcal
Fett19.8 g
varav mättat0 g
Kolhydrater39.6 g
varav socker3.6 g
Protein12.6 g
Salt1.8 g

Instruktioner