Skip to main content
Sicilian style tuna and pinenut pasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sicilian style tuna and pinenut pasta

with calabrese pesto and cherry tomato salad

Allergener:
Gluten
Hvede
Pesce
Schwefeldioxide und Sulfite
Milk
Egg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Rigatoni

10 g

Pinjenötter

160 g

Tonfisk i vatten

1 st

Rödlök

50 g

Soltorkade tomater

1 st

Bladpersilja

2 st

Vitlöksklyfta

60 g

Calabresepesto

12 ml

Balsamvinäger

20 g

Finriven ost

60 g

Salladsmix

125 g

Körsbärstomater

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olja till stekning

2 dl

Sparat pastavatten

¼ tsk

Salt till sås

½ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

½ tsk

Socker till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2671 kJ
Energi (kcal)638 kcal
Fett19.4 g
varav mättat6.7 g
Kolhydrater82.8 g
varav socker13.3 g
Kostfiber5.9 g
Protein31.9 g
Salt2.9 g
Potassium57.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6