Salmon with cocnut crunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Salmon with cocnut crunch

with asian slaw and long-grain rice

Allergener:
Fisk
Gluten
Sesam
Soja
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

½ g

Chiliflakes

15 g

Riven kokos

(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)

1 st

Vitlöksklyfta

1 tsk

Ingefära

1 st

Apelsin

150 g

Långkornigt vitt ris

50 g

Vegansk asiatisk majonnäs

(Innehåller Gluten, Sesam, Soja, Vete)

½ st

Kålrabbi, vit

1 st

Morot

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3546 kJ
Energi (kcal)848 kcal
Fett41.4 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater84.7 g
varav socker14 g
Protein32.9 g
Salt0.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6