Crispy haddock and carrot-potato salad | BYO
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crispy haddock and carrot-potato salad | BYO

with pickled cucumber, spring onion and remoulade

Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Senap
Ägg
Sulfiter
Fisk
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Morot

500 g

Bakpotatis

50 g

Majonnäs

(Innehåller: Senap, Ägg)

1 st

Gurka

12 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller: Sulfiter)

250 g

Kolja

(Innehåller: Fisk)

50 g

Pankoströbröd

(Innehåller: Gluten, Vete)

4 g

Jorden Runt

(Innehåller: Ägg, Senap)

1 st

Salladslök

75 g

Remouladsås

(Innehåller: Ägg, Senap)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till potatis

½ tsk

Socker till inläggning

¼ tsk

Salt till inläggning

2 msk

Mjöl till panering

¼ tsk

Salt till panering

1 st

Ägg till panering

¼ tsk

Salt till fisk

1 msk

Olja till stekning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3541 kJ
Energi (kcal)846 kcal
Fett36.5 g
varav mättat4.6 g
Kolhydrater87.5 g
varav socker16.2 g
Protein44.4 g
Salt3.7 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6