Skip to main content
Spinach ricotta gnudi in tomato sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spinach ricotta gnudi in tomato sauce

with rucola and sun dried tomato salad

Allergener:
Milk
Egg
Celery
Senf
Schwefeldioxide und Sulfite

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Spenat

100 g

Ricotta

1 st

Vitlöksklyfta

20 g

Finriven ost

1 g

Krossade tomater, vitlök & lök

1 st

Lök

1 st

Basilika

4 g

Hello Sunrise

4 g

Vitlöksflörter

40 g

Rucola

50 g

Soltorkade tomater

1 st

Gurka

12 ml

Balsamvinäger

10 g

Pinjenötter

Ingår inte i din leverans

1 st

Ägg (steg 1)

4 msk

Vetemjöl (steg 1)

1 msk

Smör (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2294 kJ
Energi (kcal)548 kcal
Fett30.6 g
varav mättat12.8 g
Kolhydrater47.7 g
varav socker18.7 g
Kostfiber12.5 g
Protein23.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt4.6 g
Potassium57.6 mg
Calcium22.7 mg
Iron1.1 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6