topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nudelsallad

Nudelsallad

med skogschampinjoner, cashewnötter och koriander

.

Allergener:
Vete
Soja
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

50

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

1

Koriander

120

Nudlar

8

Grönsaksbuljong

200

Skogschampinjoner

200

Körsbärstomater

1

Vitlöksklyfta

1

Ingefära

25

Honung

100

Spenat

10

Sesamfrön

20

Cashewnötter

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)158 kcal
Energi (kJ)659 kJ
Fett7.7 g
varav mättat1.3 g
Kolhydrater10.7 g
varav socker10.7 g
Protein5.53 g
Salt5.7 g

Instruktioner

1

Koka upp vatten* i en vattenkokare. Häll i det kokande vattnet i en kastrull och koka nudlar [1/2 paket, 2 pers] och grönsaksbuljong i 6 min. Häll av vattnet och lägg tillbaka nudlarna i kastrullen. Ringla över en skvätt olja* och rör om.

2

Kvarta champinjoner. Halvera körsbärstomater. Skala och pressa vitlök. Skala och finriv ingefära [10 g, 2 pers | 20 g, 4 pers].

3

Blanda vitlök, ingefära, soja och honung i en skål. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Ställ dressingen åt sidan.

4

Hetta upp en skvätt olja* i en stekpanna på hög värme. Fräs svampen i 5-7 min. Krydda med salt* och peppar* om det behövs.

5

Hacka koriander. Blanda nudlarna och tomathalvorna med svampen och stek i 2-3 min. Tillsätt dressingen, spenat och sesamfrön.  Värm upp under omrörning i 1-2 min.

6

Fördela nudelsalladen mellan era tallrikar, strö över cashewnötter och koriander, och hugg in.