Mexikansk frittata med koriander
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexikansk frittata med koriander

Mexikansk frittata med koriander

Ta semester från julmaten med vår mexikanska frittata som kommer få din mun att vattnas som vattenfallet i Aqua Azul. Hela 40% av svenskarna får prinskorv över under jul - och nu vet de vad de ska göra med den.

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
SvårighetsgradLätt
sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 ° varmluft.

2

Ta bort fröna från paprikorna och skär dem i stora bitar. Finhacka rödlöken.

3

Vispa äggen tillsammans med kummin, paprika, salt och peppar.

4

Skär prinskorven i stora bitar.

5

Värm upp en stekpanna på högsta värme. När stekpannan ryker, vrid ner den till medium och tillsätt rödlök och peppar och stek i ca 30-45 sek. Tillsätt korvarna och stek alltihop i ytterligare 30 sek.

6

Häll i de vispade äggen i stekpannan och placera den i ugnen i ca 20-25 min. Om du inte har en stekpanna som tål ugnen kan du lägga den i en ugnsform och låta den vara i ugnen i 5 min längre än beskrivet ovan.