HelloFresh

Mest Populär Recept

Utforska HelloFreshs populäraste recept och laga smaklöksbedövande middagar så goda att du får gåshud på tungan. Detta är våra mest omtyckta recept som rankats högst av dem vars åsikter betyder allra mest för oss - våra kunder.

Tagliatelle Toscana-style

med zucchini, vitlök och basilika

Kryddig koftaswrap

med picklad rödlök & ostdessing

Shakshuka

med salladsost och koriander

Citronlax

med rostad sesampotatis, broccoli och dill

Kycklingfilé med krämig pepparsås

och rostade grönsaker

Schnitzel

med päronslaw & BBQ-sås

Tabboulehsallad

med halloumi och krispiga kikärtor

Kycklingbullar med currysås

jasminris, koriander och chili

Kofta

med apelsintabbouleh och citrondressing

Krämig senaps- och kycklingpasta

med citron och persilja

Hemlagade tortillachips

med svarta bönor, guacamole och mozzarella

Rostade rotfrukter

med bulgur, dill- och körvelvinägrett

Stekt halloumi

med vildrissallad, dukkah och apelsindressing

Honung- och sojaglaserad lax

med grönsaksris och lime

Grekisk-inspirerade kycklingtacos

med morotstzatziki och oregano

Hoisinglaserade kycklingbullar

med citrongräs och kålsallad

Låt dig inspireras!

Hur man använder överblivna kryddor

Att använda färska kryddor är ett enkelt sätt att sätta guldkant på middagen. Många av våra populäraste recept använder färska örter som basilika, timjan och mynta för att ge rätterna en mer mångfacetterad smak. Här är några smarta sätt att minska matsvinnet genom att använda dina överblivna kryddor.

Lägg färska kryddor i din sallad Med färska kryddor kan du förvandla en enkel sallad till ett vegetariskt konstverk som får din gröna ådra att bubbla. Imponera på dina nära och kära genom att blanda färsk basilika och persilja eller mynta med sallad innan du toppar med torkade tomater eller tunna skivor med rädisor.

Torkade kryddor Du kan bevara kryddor och örter som blivit över från matlagningen genom att torka dem. För att torka kryddorna placerar du dem i ugnen vid låg temperatur i 2-24 timmar. Eller så kan du binda dem i ett knippe och hänga dem upp och ner i ett varmt, luftigt rum i 2-3 dagar.

Örtolja Värm lite olja på spisen vid låg värme och lägg i dina färska kryddor - rosmarin passar till exempel perfekt att använda till örtolja. Låt oljan dra sig i upp till en timme. Ställ åt sidan och låt svalna innan du försiktigt silar ner oljan i en glasflaska med hjälp av en tratt. Din örtolja håller i upp till en vecka vid rumstemperatur.

Hur man använder överblivna kryddor

Att använda färska kryddor är ett enkelt sätt att sätta guldkant på middagen. Många av våra populäraste recept använder färska örter som basilika, timjan och mynta för att ge rätterna en mer mångfacetterad smak. Här är några smarta sätt att minska matsvinnet genom att använda dina överblivna kryddor.

Lägg färska kryddor i din sallad Med färska kryddor kan du förvandla en enkel sallad till ett vegetariskt konstverk som får din gröna ådra att bubbla. Imponera på dina nära och kära genom att blanda färsk basilika och persilja eller mynta med sallad innan du toppar med torkade tomater eller tunna skivor med rädisor.

Torkade kryddor Du kan bevara kryddor och örter som blivit över från matlagningen genom att torka dem. För att torka kryddorna placerar du dem i ugnen vid låg temperatur i 2-24 timmar. Eller så kan du binda dem i ett knippe och hänga dem upp och ner i ett varmt, luftigt rum i 2-3 dagar.

Örtolja Värm lite olja på spisen vid låg värme och lägg i dina färska kryddor - rosmarin passar till exempel perfekt att använda till örtolja. Låt oljan dra sig i upp till en timme. Ställ åt sidan och låt svalna innan du försiktigt silar ner oljan i en glasflaska med hjälp av en tratt. Din örtolja håller i upp till en vecka vid rumstemperatur.

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

VÄLJ MATKASSE