
Ikväll lagar vi en baguette fylled med rostad paprika, en ljuvlig curry- och kikärtsröra med yoghurt och aprikoschutney, och krispig rucola. Vi serverar våra härliga baguettes med krispig klyftpotatis.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1
Kikärtor
37.5
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
50
Majonnäs
(Innehåller: Senap, Ägg)
20
Rucola
2
Baguette
(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Sesam)
4
Curry-On
500
Potatis
1
Paprika
½
Lime
25
Aprikoschutney
(Innehåller: Senap)
½
Salt (steg 3)
½
Olivolja (steg 5)

Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft.
Skär (oskalad) potatis i 1 cm breda klyftor, och placera dem på en sida av en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.
Rosta i 25-30 min, eller tills gyllene.

Kärna ur och tärna paprika i 2 cm stora bitar och placera dem på andra sidan av plåten. Blanda med lite olivolja, en nypa salt och peppar.
Rosta i 15-20 min, tills mjuka och ställ sen åt sidan i en skål för att svalna.
TIPS: Använd 2 plåtar till 4P.

Häll av och skölj kikärtor i en sil under kallt vatten. Placera dem i en medelstor skål och mosa dem med en gaffel.
Skär lime [½ st, 2P] i klyftor.
Rör i yoghurt [½ paket, 2P], Curry-on, majonnäs, en generös skvätt limejuice, aprikoschutney [½ st, 2P], salt [1/2 tsk I 1 tsk] och en nypa peppar i skålen med kikärtor.

Placera bröd på gallret och värm i ugnen i 7-8 min, tills uppvärmda och krispiga.

Skölj rucola.
Blanda rucola [½ påse, 2P], olivolja [1/2 msk I 1 msk] och en nypa salt i en medelstor skål.

Halvera baguette och fyll den med rostad paprika, curry- och kikärtsröra och rucola.
Servera den tillsammans med klyftpotatis, och resterende curry- och kikärtsröra i en skål.