Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser ingår. När doften av nygräddade pannkakor sprider sig i köket är det enkelt att samla hela familjen runt frukostbordet. Servera dem med hallonsylt och florsocker och njut av en riktigt god start på dagen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
400 g
Pannkaksmix
(Innehåller Mjölk, Ägg, Gluten, Vete Kan innehålla Soja, Khorasanvete, Sesam, Spelt, Havre, Korn, Råg, Jordnötter, Nötter, Kamut, Lupin)
100 g
Hallonsylt
50 g
Florsocker
(Kan innehålla Khorasanvete, Gluten, Ägg, Nötter, Havre, Vete, Jordnötter, Korn, Kamut, Mjölk, Sesam, Råg, Spelt, Soja, Lupin)
10 dl
Vatten till pannkakor
2 msk
Smör till stekning
Vispa ihop vatten och pannkaksmix i en stor skål tills slätt.
Smält smör i en stekpanna på medelhög värme.
Portionera ut smet till pannkakor i stekpannan. Stek i 1–2 min på varje sida, eller tills gyllene och genomstekta.
Upprepa med resterande smet.
TIPS: 1) Halvera stektiden genom att använda 2 pannor. 2) Tillsätt mer smör vid behov. 3) Håll pannkakorna varma i ugnen vid 100 °C/80 °C (varmluft) tills servering.
Under tiden, häll upp hallonsylt och florsocker i små skålar.
Lägg upp pannkakor på en tallrik och servera med hallonsylt och florsocker.