
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser ingår. När doften av nygräddade pannkakor sprider sig i köket är det enkelt att samla hela familjen runt frukostbordet. Servera dem med hallonsylt och florsocker och njut av en riktigt god start på dagen.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
400 g
Pannkaksmix
(Innehåller: Vete, Ägg, Gluten, Mjölk Kan innehålla spår av: Havre, Khorasanvete, Lupin, Soja, Korn, Nötter, Kamut, Spelt, Råg, Gluten, Sesam, Jordnötter)
100 g
Hallonsylt
50 g
Florsocker
(Kan innehålla spår av: Havre, Khorasanvete, Lupin, Soja, Korn, Nötter, Kamut, Spelt, Råg, Gluten, Sesam, Jordnötter, Ägg, Vete, Mjölk)
10 dl
Vatten till pannkakor
2 msk
Smör till stekning

Vispa ihop vatten och pannkaksmix i en stor skål tills slätt.
TIPS: Håll pannkakorna varma i ugnen vid 100 °C/80 °C (varmluft) tills servering.

Smält smör i en stekpanna på medelhög värme.
Portionera ut smet till pannkakor i stekpannan. Stek i 1–2 min på varje sida, eller tills gyllene och genomstekta.
Upprepa med resterande smet.
TIPS: 1) Halvera stektiden genom att använda 2 pannor. 2) Tillsätt mer smör vid behov. 3) Håll pannkakorna varma i ugnen vid 100 °C/80 °C (varmluft) tills servering.

Under tiden, häll upp hallonsylt och florsocker i små skålar.

Lägg upp pannkakor på en tallrik och servera med hallonsylt och florsocker.