Thaisoppa med kyckling och kokosmjölk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thaisoppa med kyckling och kokosmjölk

Thaisoppa med kyckling och kokosmjölk

1000 ml | 2 portioner | Värm på spisen eller i mikron

Du är bara en tugga bort från att transporteras bort till de soliga stränderna i Thailand. Allt du behöver göra är att hetta upp soppan och med skeden dyka rakt ner i skålen.

Ingredienser: Vatten, kokosmjölk (25%), kyckling (11%), champinjoner (4,5%), lök, purjolök, grön paprika, blandade örter och kryddor, havssalt, potatisstärkelse, ingefära, socker, citronsaft, grön currypasta (grön chilipeppar, citrongräs, vitlök, schalottenlök, salt).

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1

Thailändsk kycklingsoppa

(Kan innehålla Selleri, Ägg, Fisk, Gluten, Lupin, Mjölk, Senap, Nötter, Jordnötter, Soja, Sulfiter)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)335 kcal
Energi (kJ)1402 kJ
Fett27.3 g
varav mättat22.9 g
Kolhydrater13.4 g
varav socker8.5 g
Protein13.5 g
Salt6.2 g

Instruktioner

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image