
Något litet, sött och gott sätter guldkant på vilken middag eller eftermiddag som helst. Baka, bit, blunda och njut!
Den här pepparkaksdegen sprider julens varma, kryddiga dofter i hela huset. Skär, forma och grädda perfekta hembakade pepparkakor – knapriga utanpå, lite segmjuka inuti och fulla av julstämning.
INGREDIENSER: VETEMJÖL, farinsocker (socker, rörsockersirap), MANDEL, sirap (sockersirap, salt), SMÖR (MJÖLK), palmolja, vatten, rapsolja, kanel, jäsmedel: (E500, E501), ingefära, salt, kryddpeppar, kryddnejlika, naturlig arom, mjölbehandlingsmedel: E300, vitamin A.
BAKINSTRUKTIONER: Skär eller kavla ut degen till 0,5–1 cm tjocklek. Grädda i förvärmd varmluftsugn vid 175 °C i 7–8 minuter. Ger cirka 20–22 kakor.
FÖRVARINGSINSTRUKTIONER: Förvaras i kylskåp vid högst +4 °C.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
500 g
Pepparkaksdeg
(Innehåller: Mjölk, Nötter, Vete, Gluten)