HelloFresh
Recept
Lagkolhydrat Recept

Utforska världens kök

Här hittar du våra recept med lite kolhydrater

Letar du efter recept med mindre kolhydrater och middagar med stor variation så har du kommit helt rätt! Vi har recepten för dig som önskar lite extra kreativitet. Här får du inspiration till nya goda tillbehör och smakfulla rätter till vardag och fest.

Testa nya recept på middagar med mindre kolhydrater

Kanske är du bara på jakt efter goda tillbehör? Eller kanske är det nya inspirerande middagar som står på schemat för veckan? Du kan vara lugn, här hittar du smakfulla rätter till hela familjen med stor variation.

Smakfulla lågkolhydrat-recept för energifyllda dagar

Upplev gastronomisk glädje med våra enkla lågkolhydrat-recept

Våra recept fokuserar på att skapa måltider som är rika på smak och med lite mindre kolhydrater än resterande recept. Från saftiga kycklingrätter till krispiga grönsaksblandningar, dessa recept är utformade för att ge dig energi och glädje utan att överdriva kolhydratintaget.
Utforska god kolhydratsfattig kost och hitta nya favoriter att njuta av varje dag. Du hittar goda recept såsom Caesarinspirerad kycklingsallad med rostad potatis och krämig dressing som vi lovar att du kommer vilja laga om och om igen.
Du kommer heller inte tacka nej till en riktigt god rätt såsom Krämig bacon-kyckling med kokt potatis och färsk salladslök. Här får du en perfekt mix av protein, viktig näring och lite mindre kolhydrater på tallriken.

Enkla och inspirerande middagar

Låt grönsakerna ta lite extra plats i köket

Upptäck en ny dimension av smaker med våra lågkolhydratrecept som sätter grönsaker och protein i fokus. Från kreativa rätter såsom kryddad kyckling- och bulgurbowl med picklad rödlök och vitlöksyoghurt eller en smakrik ost-och senapspanerad kycklingfilé med rostade rotfrukter och persiljedressing med endast 50 gram kolhydrater.
Dessa måltider är speciellt designade med mindre kolhydrater i åtanke. På HelloFresh vill vi hjälpa dig att hitta varierad och god kost som du enkelt kan laga hemifrån ditt kök.
Du kan dessutom hämta inspiration från våra proteinrika recept som speciellt har fokuserat extra mycket på protein med goda tillbehör.
Du hittar alltid mängder av inspiration och nya smakfulla recept på vår recept sida. Här får du också en god överblick till olika kök runtom i världen och andra recept som kan locka dig att laga framgångsrika middagar till hela familjen.

Laga smakfulla middagar utan massa kolhydrater

Snabba och enkla recept för hektiska dagar

Livet är ibland hektiskt, men det betyder inte att du måste kompromissa med hälsosam mat. Maten har stor inverkan på vårt fysiska och psykiska mående så det gäller att i så god utsträckning som möjligt se till att försöka äta en varierad och nyttig kost.
Utforska våra snabba och enkla lågkolhydratrecept, skapade för att passa in i ditt liv och ditt tempo utan att göra avkall på varken smak eller näringsvärde i din mat. Tänk dig en god stekt kyckling i krämig gräslökssås med kokt potatis och rödkålssallad. Detta kommer göra din middag till en succé.
De olika recepten är framtagna för att ge dig en smakfull måltid utan massa problem. Det ska vara enkelt att köpa in och med vår steg-för-steg metod med tydliga bilder är det svårt att misslyckas. Det behöver inte ta många minuter att förbereda. Du har också möjlighet att se i varje recept hur lång tid vi har beräknat att rätten kommer att ta.

3 snabba om recept med lite kolhydrater

Vad är typiskt för kolhydratfattiga rätter?

Här fokuserar vi på att laga mat med råvaror och livsmedel som normalt innehåller mindre eller nästan inga kolhydrater. Vi ser till att mättande sallad täcker upp större delen av tallriken än dina kolhydrater normalt gör. Köttet eller andra typer av proteinkällor får också en stor del på tallriken och denna del hjälper till att hålla dig mätt. Du ska normalt få i dig lite mer grönsaker än vad du vanligtvis äter.

Vad ingår i recept med lite kolhydrater?

Du hittar mängder av olika grönsaker och rotfrukter. Dessa passar väl till recept med lite kolhydrater. Exempel kan vara vitkål, blomkål, potatis och sötpotatis för att nämna några. När det kommer till protein är kyckling och fisk vanliga i dessa recept samt en god sås lagad med fokus på protein och fett. En typ av yoghurtsås kan vara en god källa till både protein och fett som mättar. Eftersom kolhydrater i många fall tar upp en stor del av en tallrik blir du tvungen att byta ut detta mot mer kolhydratsnål mat.

Hur håller jag mig till en kolhydratfattig kost?

Du ska lära dig att skapa en bred grund att stå på. Din tallrik kommer säkert att se lite annorlunda ut och du kommer säkerligen också att köpa in lite andra råvaror och livsmedel än du normalt gör. Du ska använda livsmedel med lite kolhydrater och lära dig att tillaga dem på ett smakfullt vis. Nya recept hittar du alltid hos HelloFresh!

Testa något nytt varje dag

+6

Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!
Recept du kommer att älska!

Recept du kommer att älska!

Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.

Få upp till 1359 kr rabatt