topBanner
Stekt brysselkål med björnbär

Stekt brysselkål med björnbär

Ta tillvara på de gröna juvelerna som blir över från julbordet med vårt delikata recept för stekt brysselkål toppat med björnbär. 52% får grönsaker över under jul - och de kommer önska att det var jul fler gånger om året när de provat den här pärlan.

Taggar:Jul

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Kostfiber0 g
Protein0 g
Kolesterol0 mg
Salt0 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Halvera brysselkålen om du inte redan har gjort det.

2

Värm upp en stekpanna tills den börjar ryka, tillsätt bacon och vrid ner till medelvärme.

3

Stek bacon i ca 3-4 min eller tills gyllene.

4

Vrid upp till högsta värme igen och tillsätt brysselkål och timjan. Låt steka i ca 3 min.

5

Krydda med salt och nymalen peppar. Toppa med färska björnbär.