Stekt brysselkål med björnbär
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stekt brysselkål med björnbär

Stekt brysselkål med björnbär

Ta tillvara på de gröna juvelerna som blir över från julbordet med vårt delikata recept för stekt brysselkål toppat med björnbär. 52% får grönsaker över under jul - och de kommer önska att det var jul fler gånger om året när de provat den här pärlan.

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
NivåLätt
sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Instruktioner

1

Halvera brysselkålen om du inte redan har gjort det.

2

Värm upp en stekpanna tills den börjar ryka, tillsätt bacon och vrid ner till medelvärme.

3

Stek bacon i ca 3-4 min eller tills gyllene.

4

Vrid upp till högsta värme igen och tillsätt brysselkål och timjan. Låt steka i ca 3 min.

5

Krydda med salt och nymalen peppar. Toppa med färska björnbär.