topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerat fläsk

Panerat fläsk

med dillpotatis och fånkål- och äppelslaw

Taggar:
Snabb
Allergener:
Gluten
Vete
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Skivad fläskkotlett

400 g

Småpotatis

½ portionspåse

Dill

½ st

Äpple

½ st

Fänkål

25 g

Panko ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

½ st

Citron

15 g

Senap

(Innehåller Senap)

4 g

Vitlöksflörter

Ingår inte i din leverans

1 st

Ägg (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Smör (steg 5)

¼ tsk

Socker (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2788 kJ
Energi (kcal)666 kcal
Fett35.3 g
varav mättat9.9 g
Kolhydrater50.6 g
varav socker10.8 g
Protein35.6 g
Salt1.9 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6