HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallBlack Friday
HelloFresh Logo

Black Friday erbjudande från HelloFresh

Laddad inför Black Friday? Sätt tänderna i årets godaste deal med en rabattkod från HelloFresh och gör plånboken lika glad som dina smaklökar!
Laddad inför Black Friday? Sätt tänderna i årets godaste deal med en rabattkod från HelloFresh och gör plånboken lika glad som dina smaklökar!

Få din rabatt direkt i appen

Skanna QR-koden med mobilen om du läser detta från din dator. Du kan direkt klicka på knappen nedan om du läser detta på din mobil.

Black Fridays godaste rabatt

Black Fridays godaste rabatt

Fullt upp? Då får du inte missa vår grymma Black friday rabatt. Med vår matkasse lagar du enkelt grymma middagar och får mer tid över för det roliga - att njuta av riktigt god mat tillsammans med dem du tycker om.

Blanda gröna godbitar med barnvänliga familjefavoriter och havets delikatesser. Njut av vardagslyx med våra premium recept - eller laga middagen på mindre än 25 minuter med våra snabba och enkla recept. Hos HelloFresh hittar du något för alla smaklökar - och livsstilar.

Alla ingredienser kommer i exakta mängder vilket gör det enklare för dig att laga dina middagar samtidigt som du slipper halvtomma förpackningar som stökar till i skafferiet.

Och självklart kan du pausa eller avsluta din kasse när som helst - vi har ingen bindningstid.

Gör vardagen lite enklare. Och mycket godare.

 • Laga grymma middagar. På dina villkor

  Laga grymma middagar. På dina villkor

  Hos Hellofresh kan du välja mellan 35 recept varje vecka och skräddarsy din matkasse. Laga barnvänliga familjefavoriter som får alla runt middagsbordet att slicka tallrikarna rena. Blanda vegetariska recept med fiskrätter om du försöker äta mindre kött. Eller laga middagen på mindre än 25 min med våra snabba och enkla recept om du har ont om tid. Blanda som du vill och njut av riktigt goda middagar - på dina villkor.

 • Mindre att tänka på. Mer att njuta av

  Mindre att tänka på. Mer att njuta av

  Det är inte alltid helt enkelt att hinna med vardagens bestyr samtidigt som man ska laga goda middagar. Men det skulle kunna vara lättare. Med HelloFresh får du allt du behöver för att laga grym mat som passar både stora och små smaklökar levererat till din dörr. Varje recept kommer med ett busenkelt receptkort som gör det nästintill omöjligt att misslyckas med middagen. Prova något nytt varje dag - utan att behöva spendera halva kvällen i köket.

 • Receptet för en hållbar vardag

  Receptet för en hållbar vardag

  HelloFresh levererar alla ingredienser i exakta mängder vilket innebär att du får mindre matsvinn - och att du slipper halvfulla förpackningar som blir stående i skafferiet tills de blir för gamla. Dessutom beställer vi alla ingredienser direkt från våra producenter så att din mat levereras till dig utan omvägar via andra återförsäljare. Vilket leder till minskade koldioxidutsläpp och färskare ingredienser.

Black Friday FAQs

Var kommer Black Friday från?

Black Friday kommer från Philadelphia i USA och har firats dagen efter Thanksgiving sedan 60-talet. Under fredagen brukar våra vänner på andra sidan atlanten ta ledigt för att få en långhelg där de kan julhandla. Vilket är anledningen till att affärerna skapade konceptet Black Friday.

Varför kallas det Black Friday?

Vissa menar att Black Friday fick sitt namn från de enorma trafikstockningar som bildas i amerikanska städer dagarna efter Thanksgiving när människor går loss med sin julhandel. Andra påstår att namnet har uppkommit på grund av att företag genom sin massiva försäljning under Black Friday kompenserar förlusten för tidigare månader och därmed vänder siffrorna från röda till svarta.

Hur länge håller Black Friday på?

Det må låta som om Black Friday är en dag, men så är inte fallet. I takt med att Sverige tagit efter USA har vi fått både Black Weekend och Black Week vilket innebär fler möjligheter att hitta riktigt bra rabatter.