topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Golden halloumi

with orange tabbouleh and lemon dressing

Gör en kulinarisk vandring längs de centralamerikanska bergsryggarna och se couscousen sprida ut sig på tallriken som snöflingor på Volcán Tajumulco när den reflekteras mot de krispiga koftasbiffarna. Servera med en uppfriskande citrondressing som fräschar upp måltiden likt svalkande bergsluft.

Allergener:
Selleri
Gluten
Vete
Mjölk
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Tranbär

(Kan innehålla Sesam, Nötter, Jordnötter)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

100 g

Couscous

(Innehåller Gluten, Vete)

2 st

Rödbeta

1 st

Morot

4 g

Vitlöksflörter

60 g

Spenat

½ st

Apelsin

1 portionspåse

Bladpersilja

200 g

Grillost

(Innehåller Mjölk)

12.5 g

Honung

25 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

½ st

Citron

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 2)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3366 kJ
Energi (kcal)805 kcal
Fett39.8 g
varav mättat25.6 g
Kolhydrater76.2 g
varav socker33.1 g
Protein35.2 g
Salt7.1 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6