Cajunpanerad ryggbiff och skysås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanerad ryggbiff och skysås

Cajunpanerad ryggbiff och skysås

med potatisstomp och vitlöksstekta bönor

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Sulfiter
Mjölk
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus ryggbiff

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

500 g

Bakpotatis

150 g

Haricots verts

2 st

Vitlöksklyfta

1 portionspåse

Bladpersilja

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

1 st

Worcestershiresås

(Innehåller Soja)

4 g

Köttbuljong

½ st

Citron

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Smör (steg 2)

3 msk

Vetemjöl (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 st

Ägg (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

½ msk

Smör (steg 5)

½ msk

Vetemjöl (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4522 kJ
Energi (kcal)1081 kcal
Fett66.4 g
varav mättat34.3 g
Kolhydrater78.7 g
varav socker14.9 g
Protein47.1 g
Salt3.8 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6