Cajunpanerad ryggbiff och skysås
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanerad ryggbiff och skysås

Cajunpanerad ryggbiff och skysås

med potatisstomp och vitlöksstekta bönor

STEAK NIGHT
Allergener:
Sulfiter
Mjölk
Soja
Gluten
Korn
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus ryggbiff

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

500 g

Bakpotatis

150 g

Haricots verts

2 st

Vitlöksklyfta

1 portionspåse

Bladpersilja

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

1 st

Worcestershiresås

(Innehåller Soja, Gluten, Korn, Senap)

4 g

Köttbuljong

½ st

Citron

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Smör (steg 2)

3 msk

Vetemjöl (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 st

Ägg (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

½ msk

Smör (steg 5)

½ msk

Vetemjöl (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)991 kcal
Energi (kJ)4146 kJ
Fett55.7 g
varav mättat25.6 g
Kolhydrater78.2 g
varav socker15.2 g
Protein47 g
Salt3.8 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6