
Cajunpanerad ryggbiff och skysås
med potatisstomp och vitlöksstekta bönor
STEAK NIGHT
Allergener:
Sulfiter
•Mjölk
•Soja
•Gluten
•Korn
•Senap
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
300 g
Angus ryggbiff
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
500 g
Bakpotatis
150 g
Haricots verts
2 st
Vitlöksklyfta
1 portionspåse
Bladpersilja
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
1 st
Worcestershiresås
(Innehåller Soja, Gluten, Korn, Senap)
4 g
Köttbuljong
½ st
Citron
1 st
Morot
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Smör (steg 2)
3 msk
Vetemjöl (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 st
Ägg (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
½ msk
Smör (steg 5)
½ msk
Vetemjöl (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6