topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Swedish meatballs

Swedish meatballs

with boiled potatoes, gravy and cabbage

Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Blandfärs

12.5 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

½ st

Schalottenlök

400 g

Småpotatis

4 g

Kycklingbuljong

50 g

Lingonsylt

1 portionspåse

Dill

12 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

100 g

Brunsås

(Innehåller Mjölk)

150 g

Förskuren spetskål

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ efter behov

Salt (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 3)

1 st

Ägg (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

½ dl

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3240 kJ
Energi (kcal)774 kcal
Fett45.2 g
varav mättat15.2 g
Kolhydrater57.1 g
varav socker17.7 g
Protein31.9 g
Salt4 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6