
Swedish meatballs
with boiled potatoes, gravy and cabbage
Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Gluten
•Vete
•Sulfiter
•Mjölk
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Blandfärs
12.5 g
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
½ st
Schalottenlök
400 g
Småpotatis
4 g
Kycklingbuljong
50 g
Lingonsylt
1 portionspåse
Dill
12.5 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller Sulfiter)
100 g
Brunsås
(Innehåller Mjölk)
150 g
Förskuren spetskål
Ingår inte i din leverans
1 msk
Olivolja (steg 2)
¼ efter behov
Salt (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 3)
1 st
Ägg (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
½ dl
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6