
Spiced koftas
with fennel-orange salsa and bulgur
Ikväll går den kulinariska resan till Thailand och vi frestar med en fantastisk kyckling-cashew wok med massor av underbara ingredienser. Vi fyller vår wok med panerad kyckling, paprika, lök, sockerärtor, cashewnötter och massor av härliga kryddor. Spännande tillbehör är krämigt kokosris och färsk thaibasilika.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Ingredienser
½ st
Fänkål
1 st
Apelsin
85 g
Bulgur
(Innehåller Vete, Gluten)
4 g
Kycklingbuljong
1 st
Morot
250 g
Nötfärs
4 g
Panamat
12.5 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
12.5 g
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
75 g
Strimlad salladsmix
1 portionspåse
Mynta
1 paket
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
Ingår inte i din leverans
3 dl
Vatten (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
1 st
Ägg (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 3)
¼ msk
Olivolja (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)