Smoked paprika creamy salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smoked paprika creamy salmon

Smoked paprika creamy salmon

with cannelini mash and kohlrabi salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Mjölk
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Vitlöksklyfta

500 g

Bakpotatis

½ paket

Cannelinibönor

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

4 g

Rökt paprikapulver

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

½ g

Chili flakes

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 portionspåse

Bladpersilja

½ st

Kålrabbi, vit

1 st

Äpple

Ingår inte i din leverans

3 msk

Mjölk (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

½ msk

Olivolja (steg 3)

¼ msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3437 kJ
Energi (kcal)821 kcal
Fett39.5 g
varav mättat13.1 g
Kolhydrater75.3 g
varav socker17.2 g
Protein39.7 g
Salt4.4 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6