
Smoked paprika creamy salmon
with cannelini mash and kohlrabi salad
Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
•Mjölk
•Selleri
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
2 st
Vitlöksklyfta
500 g
Bakpotatis
½ paket
Cannelinibönor
250 g
Laxfilé
(Innehåller Fisk)
4 g
Rökt paprikapulver
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
½ g
Chili flakes
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
1 portionspåse
Bladpersilja
½ st
Kålrabbi, vit
1 st
Äpple
Ingår inte i din leverans
3 msk
Mjölk (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 3)
¼ msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
2 msk
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6