Saltimbocca-style pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saltimbocca-style pork tenderloin

Saltimbocca-style pork tenderloin

with tagliatelle alfredo and oven-roasted veggies

Allergener:
Mjölk
Ägg
Gluten
Vete
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
35 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

½ st

Butternutpumpa

1 portionspåse

Salvia

300 g

Fläskytterfilé

50 g

Prosciutto

200 g

Broccolini

1 st

Vitlöksklyfta

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Kycklingbuljong

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

250 g

Tagliatelle

(Innehåller Ägg, Gluten, Vete Kan innehålla Soja, Ägg, Senap)

60 g

Salladsmix

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

½ st

Citron

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 1)

½ msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4984 kJ
Energi (kcal)1191 kcal
Fett62.5 g
varav mättat29 g
Kolhydrater102 g
varav socker8.3 g
Protein64.9 g
Salt4.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6