Saltimbocca-style pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saltimbocca-style pork tenderloin

Saltimbocca-style pork tenderloin

with tagliatelle alfredo and oven-roasted veggies

Allergener:
Mjölk
Ägg
Gluten
Vete
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Citron

½ st

Butternutpumpa

300 g

Fläskytterfilé

4 g

Kycklingbuljong

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

250 g

Tagliatelle

(Innehåller Ägg, Gluten, Vete Kan innehålla Soja, Ägg, Senap)

1 st

Vitlöksklyfta

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

50 g

Prosciutto

60 g

Salladsmix

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

1 portionspåse

Salvia

200 g

Broccolini

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till grönsaker

¼ tsk

Salt till kött

½ msk

Olja till stekning

1 dl

Sparat pastavatten

¼ tsk

Salt till pasta

2 msk

Olja till dressing

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4652 kJ
Energi (kcal)1112 kcal
Fett51.7 g
varav mättat20.3 g
Kolhydrater103.7 g
varav socker8.9 g
Protein65.1 g
Salt5.4 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6