Rosemary breaded pork and lingonberry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rosemary breaded pork and lingonberry

Rosemary breaded pork and lingonberry

with potato-parsnip mash and cream sauce

Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bakpotatis

1 st

Palsternacka

½ st

Rosmarin

50 g

Panko ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

250 g

Skivad fläskkotlett

1 st

Äpple

75 g

Rödkål, förskuren

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

2 g

Kycklingbuljong

50 g

Lingonsylt

Ingår inte i din leverans

3 msk

Mjölk (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 st

Ägg (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3832 kJ
Energi (kcal)916 kcal
Fett34.3 g
varav mättat14.3 g
Kolhydrater113.4 g
varav socker32.9 g
Protein43.6 g
Salt4.8 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6