
Plant-based Teriyaki glazed aubergine
with sushi-style rice and pak choi
Taggar:
Plant-based
•Under 650 kcal
•Vegetarisk
•Mjölkfri
•Plantbaserat
Allergener:
Gluten
•Vete
•Soja
•Sesam
•Sulfiter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
1 st
Aubergine
75 g
Teriyakisås
(Innehåller Gluten, Vete, Soja)
1 st
Pak choi
½ g
Chili flakes
1 portionspåse
Koriander
50 g
Vegansk asiatisk majonnäs
(Innehåller Gluten, Sesam, Soja, Vete)
1 st
Vitlöksklyfta
60 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
5 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
1 st
Salladslök
150 g
Jasminris
25 ml
Vitvinsvinäger
(Innehåller Sulfiter)
½ st
Rostad lök
(Innehåller Gluten)
Ingår inte i din leverans
3 dl
Vatten (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 2)
2 tsk
Socker (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6