Plant-based Teriyaki glazed aubergine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based Teriyaki glazed aubergine

Plant-based Teriyaki glazed aubergine

with sushi-style rice and pak choi

Taggar:
Plant-based
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mjölkfri
Plantbaserat
Allergener:
Gluten
Vete
Soja
Sesam
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Aubergine

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

1 st

Pak choi

½ g

Chili flakes

1 portionspåse

Koriander

50 g

Vegansk asiatisk majonnäs

(Innehåller Gluten, Sesam, Soja, Vete)

1 st

Vitlöksklyfta

60 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

5 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

1 st

Salladslök

150 g

Jasminris

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

½ st

Rostad lök

(Innehåller Gluten)

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

2 tsk

Socker (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2648 kJ
Energi (kcal)633 kcal
Fett25.9 g
varav mättat3.7 g
Kolhydrater87.1 g
varav socker20.9 g
Protein10.6 g
Salt5.2 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6