Pan-fried mediterranean haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried mediterranean haddock

Pan-fried mediterranean haddock

with zucchini and lemon butter sauce

Taggar:
Glutenfri
Snabb
Allergener:
Fisk
Selleri
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kolja

(Innehåller Fisk)

150 g

Långkornigt vitt ris

1 burk

Tomatpuré

125 g

Körsbärstomater

4 g

Vitlöksflörter

1 portionspåse

Basilika

½ st

Citron

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

½ st

Zucchini

20 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Smör (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2938 kJ
Energi (kcal)702 kcal
Fett27.7 g
varav mättat10 g
Kolhydrater71.5 g
varav socker6.9 g
Protein39.4 g
Salt3.3 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4