Nordafrikansk linsgryta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nordafrikansk linsgryta

Nordafrikansk linsgryta

med spröda kikärtor och varmt pitabröd

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid40 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 paket

Kikärtor

1 paket

Krossade tomater, vitlök & lök

4 g

Saha-Ras

1 paket

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

2 st

Pitabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

60 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

½ g

Chiliflakes

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

4 g

Rökt paprikapulver

1 portionspåse

Bladpersilja

100 g

Röda linser

(Kan innehålla Gluten)

1 st

Lök

1 st

Morot

10 g

Ingefärspasta

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 3)

½ tsk

Salt (steg 4)

¼ tsk

Socker (steg 4)

4.5 dl

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3020 kJ
Energi (kcal)722 kcal
Fett17.8 g
varav mättat4.5 g
Kolhydrater96.8 g
varav socker21.6 g
Protein32.4 g
Salt6.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6