Ginger seasoned meatballs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ginger seasoned meatballs

med vitlökskokt vildris och asiatisk woksås

Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Gluten
Vete
Sulfiter
Sesam
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradMedel

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Ingefära

225 g

Nötfärs

12.5 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1 st

Pak choi

1 portionspåse

Sockerärtor

1 st

Morot

75 g

Asiatisk woksås

(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)

150 g

Långkornigt vitt ris

1 st

Rödlök

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ägg (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 3)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3362 kJ
Energi (kcal)804 kcal
Fett35.5 g
varav mättat13 g
Kolhydrater88.6 g
varav socker18.5 g
Protein37.1 g
Salt5 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6