Ginger seasoned meatballs
med vitlökskokt vildris och asiatisk woksås
Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Gluten
•Vete
•Sulfiter
•Sesam
•Soja
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Ingefära
250 g
Nötfärs
12.5 g
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1 st
Pak choi
1 portionspåse
Sockerärtor
1 st
Morot
75 g
Asiatisk woksås
(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
150 g
Långkornigt vitt ris
1 st
Rödlök
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 st
Ägg (steg 2)
½ tsk
Salt (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1

2

3
4
5
6