Argentinian Pork Tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Argentinian Pork Tenderloin

Argentinian Pork Tenderloin

with creamy corn and pepper sauce

Allergener:
Sulfiter
Senap
Ägg
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Småpotatis

2 st

Paprika

2 st

Schalottenlök

1 portionspåse

Koriander

1 portionspåse

Bladpersilja

1 st

Vitlöksklyfta

12 ml

Balsamvinäger

(Innehåller Sulfiter)

½ g

Chiliflakes

1 burk

Tomatpuré

8 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

300 g

Fläskytterfilé

1 st

Lime

1 burk

Majs

25 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

100 g

Grekisk salladsost

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Socker (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 5)

1 dl

Vatten (steg 2)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3775 kJ
Energi (kcal)902 kcal
Fett47.6 g
varav mättat15.6 g
Kolhydrater65.8 g
varav socker25.4 g
Protein49.5 g
Salt4.2 g

Köksredskap

Bakplåt
Stor stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6