Japanese umami glazed chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Japanese umami glazed chicken

with jasmine rice and rainbow salad

Allergener:
Sesam
Soja
Vete
Gluten
Blötdjur
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Strimlad kycklingbröstfilé

50 g

Umamisås

(Innehåller Sesam, Soja, Vete, Gluten, Blötdjur)

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

75 g

Rödkål, förskuren

1 st

Gurka

1 st

Morot

1 st

Lime

5 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

½ st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 5)

2 msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3761 kJ
Energi (kcal)899 kcal
Fett41.8 g
varav mättat6.3 g
Kolhydrater84 g
varav socker12.7 g
Protein45.5 g
Salt6 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6