
Tex Mex chilli with avocado salsa
and cajun baked potato wedges
Taggar:
Vegetarisk
•Plantbaserat
Allergener:
Sulfiter
•Gluten
•Korn
•Soja
•Selleri
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid35 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
500 g
Bakpotatis
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
½ st
Rödlök
½ st
Morot
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
5 g
Tex-Mex
4 g
Rökt paprikapulver
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
½ paket
Krossade tomater, vitlök & lök
50 g
Vegansk srirachamajonnäs
1 st
Avokado
1 st
Tomat
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
Ingår inte i din leverans
1 msk
Olivolja (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 3)
1 tsk
Socker (steg 4)
2 dl
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
•Rivjärn
Instruktioner
1
2
3
4
5
6