Tex Mex chilli with avocado salsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex Mex chilli with avocado salsa

Tex Mex chilli with avocado salsa

and cajun baked potato wedges

Taggar:
Plantbaserat
Vegetarisk
Allergener:
Sulfiter
Gluten
Korn
Soja
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bakpotatis

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

½ st

Rödlök

½ st

Morot

160 g

Vegofärs

(Innehåller Gluten, Korn, Soja)

5 g

Tex-Mex

4 g

Rökt paprikapulver

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

½ paket

Krossade tomater, vitlök & lök

50 g

Vegansk srirachamajonnäs

1 st

Avokado

1 st

Tomat

1 portionspåse

Koriander

½ st

Lime

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

1 tsk

Socker (steg 4)

2 dl

Vatten (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3489 kJ
Energi (kcal)834 kcal
Fett48.4 g
varav mättat6.9 g
Kolhydrater67.8 g
varav socker20.2 g
Protein24.3 g
Salt3.9 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Rivjärn

Instruktioner

1
2
3
4
5
6