Prosciutto wrapped pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto wrapped pork tenderloin

Prosciutto wrapped pork tenderloin

with oyster mushrooms and truffle mash

Allergener:
Mjölk
Vete
Gluten
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Fläskytterfilé

200 g

Ostronskivling

2 st

Vitlöksklyfta

1 paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

8 ml

Tryffelolja

50 g

Prosciutto

500 g

Bakpotatis

1 portionspåse

Dragon

4 g

Kycklingbuljong

150 g

Broccolini

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

25 g

Panko ströbröd

(Innehåller Vete, Gluten, Sulfiter)

Ingår inte i din leverans

3 msk

Mjölk (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

½ msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Smör (steg 5)

½ dl

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3871 kJ
Energi (kcal)925 kcal
Fett51 g
varav mättat20.7 g
Kolhydrater69 g
varav socker10.4 g
Protein55.7 g
Salt6.1 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6