
Prosciutto wrapped pork tenderloin
with oyster mushrooms and truffle mash
Allergener:
Mjölk
•Vete
•Gluten
•Sulfiter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
300 g
Fläskytterfilé
200 g
Ostronskivling
2 st
Vitlöksklyfta
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
8 ml
Tryffelolja
50 g
Prosciutto
500 g
Bakpotatis
1 portionspåse
Dragon
4 g
Kycklingbuljong
150 g
Broccolini
10 g
Pinjenötter
(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)
25 g
Panko ströbröd
(Innehåller Vete, Gluten, Sulfiter)
Ingår inte i din leverans
3 msk
Mjölk (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Smör (steg 5)
½ dl
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6