Pannstekt teriyaki-ostronskivling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannstekt teriyaki-ostronskivling

Pannstekt teriyaki-ostronskivling

med "sushi-style"- ris och kålrabbisallad

Taggar:
Vegetarisk
Mjölkfri
Allergener:
Sesam
Ägg
Senap
Soja
Gluten
Vete
Sulfiter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Ostronskivling

150 g

Jasminris

50 g

Asiatisk majonnäs

(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Vete, Korn, Nötter, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnötter, Havre, Råg)

½ st

Kålrabbi, vit

1 st

Morot

½ g

Chiliflakes

75 g

Teriyakisås

(Innehåller Gluten, Vete, Soja)

½ st

Lime

1 portionspåse

Koriander

1 st

Salladslök

12 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

½ msk

Olivolja (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

2 tsk

Socker (steg 1)

1 msk

Vatten (steg 5)

1 msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3096 kJ
Energi (kcal)740 kcal
Fett32.1 g
varav mättat3.7 g
Kolhydrater96.9 g
varav socker22.1 g
Protein15.2 g
Salt5.1 g

Köksredskap

Stekpanna
Rivjärn
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6