topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannstekt lax

Pannstekt lax

med krämig senapssås och pestopotatis

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
Mjölk
Selleri
Sulfiter
Ägg
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

400 g

Småpotatis

1 portionspåse

Bladpersilja

40 g

Rucola

½ st

Citron

½ paket

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

20 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)

1 st

Schalottenlök

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

1 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

2 msk

Olivolja (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

1 msk

Smör (steg 5)

3 msk

Mjölk (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3789 kJ
Energi (kcal)906 kcal
Fett67 g
varav mättat22 g
Kolhydrater49.5 g
varav socker8.5 g
Protein43.2 g
Salt2.4 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6