
Pannstekt lax
med krämig senapssås och pestopotatis
Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Fisk
•Mjölk
•Selleri
•Sulfiter
•Ägg
•Senap
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
250 g
Laxfilé
(Innehåller Fisk)
400 g
Småpotatis
1 portionspåse
Bladpersilja
40 g
Rucola
½ st
Citron
½ paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
20 g
Honung- & senapsdressing
(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)
1 st
Schalottenlök
20 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
1 st
Vitlöksklyfta
Ingår inte i din leverans
¼ tsk
Salt (steg 2)
2 msk
Olivolja (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
1 msk
Smör (steg 5)
3 msk
Mjölk (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4

5

6