
Mild Thai kidney bean curry
with lemongrass rice and chilli oil
Taggar:
Plant-based
•Snabb
•Vegetarisk
•Mjölkfri
•Klimatsmart
•Klimatsmart
Allergener:
Vete
•Soja
•Gluten
•Jordnötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
1 paket
Kidneybönor
200 ml
Kokosmjölk
1 st
Vitlöksklyfta
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
150 g
Långkornigt vitt ris
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1 st
Citrongräs
½ st
Rostad lök
(Innehåller Gluten)
20 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
1 st
Paprika
30 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
1 g
Chili flakes
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
2.5 dl
Vatten (steg 1)
1.5 msk
Olivolja (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6