
Mexikansk-inspirerad kolja
med veracruz-sås och kryddigt ris
Taggar:
Snabb
•Glutenfri
Allergener:
Fisk
•Sulfiter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Basmatiris
5 g
Tex-Mex
1 st
Morot
250 g
Kolja
(Innehåller Fisk)
½ paket
Krossade tomater
1 st
Lök
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Jalapeno
20 g
Kalamataoliver
1 portionspåse
Oregano
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
½ st
Lime
Ingår inte i din leverans
1 msk
Smör (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 3)
½ tsk
Socker (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 3)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4

5

6