Blev ni frestade av det spännande namnet på denna rätt? Det förstår vi, och vi vågar lova att ni inte blir besvikna över resultatet! Vi steker räkor och blandar dem sen med gurka, majonnäs och dill. Vi fyller briochebröd med räkröra, stekt schalottenlök, och morotsband, och serverar den med krispig klyftpotatis.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500 g
Potatis
150 g
Räkor
(Innehåller Kräftdjur)
1 portionspåse
Dill
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
50 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
½ st
Gurka
1 st
Morot
1 st
Schalottenlök
½ st
Vitlöksklyfta
2 msk
Smör (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 5)
½ msk
Olivolja (steg 5)