Krämig räkröra i varm brioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krämig räkröra i varm brioche

Krämig räkröra i varm brioche

med krispig schalottenlök och färsk dill

Blev ni frestade av det spännande namnet på denna rätt? Det förstår vi, och vi vågar lova att ni inte blir besvikna över resultatet! Vi steker räkor och blandar dem sen med gurka, majonnäs och dill. Vi fyller briochebröd med räkröra, stekt schalottenlök, och morotsband, och serverar den med krispig klyftpotatis.

Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Kräftdjur
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

150 g

Räkor

(Innehåller Kräftdjur)

1 portionspåse

Dill

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

½ st

Gurka

1 st

Morot

1 st

Schalottenlök

½ st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

2 msk

Smör (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 5)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3518 kJ
Energi (kcal)841 kcal
Fett42.7 g
varav mättat12.8 g
Kolhydrater93.5 g
varav socker15.9 g
Protein23 g
Salt2.9 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6