
Japanese veggie mince donburi bowl
with garlic rice and black sesame slaw
Taggar:
Plant-based
•Vegetarisk
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Sulfiter
•Vete
•Sesam
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
150 g
Jasminris
1 st
Vitlöksklyfta
1 st
Pak choi
1 st
Lök
75 g
Asiatisk woksås
(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
1 st
Morot
½ st
Kålrabbi, vit
100 g
Vegansk sesammajonnäs
(Innehåller Sesam, Soja, Vete, Gluten)
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 3)
1 msk
Vatten (steg 4)
½ msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
2 msk
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6