Indisk panerad grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk panerad grillost

Indisk panerad grillost

med Bombay-potatis och aprikoschutney

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Mjölk
Senap
Gluten
Vete
Sesam
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Innehåller Mjölk)

4 g

Milda Mahal

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

60 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

½ st

Lime

½ st

Kålrabbi, vit

½ st

Rödlök

50 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

1 portionspåse

Koriander

50 g

Panko ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

500 g

Bakpotatis

10 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Korn, Kamut, Nötter, Havre, Jordnötter, Råg, Spelt, Vete)

5 g

Ginger Ninja

(Innehåller Senap, Ägg)

½ st

Röd chili

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Socker (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

2 msk

Vetemjöl (steg 4)

1 st

Ägg (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 4)

1.5 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4067 kJ
Energi (kcal)972 kcal
Fett48.5 g
varav mättat27.3 g
Kolhydrater95.6 g
varav socker20.9 g
Protein41.8 g
Salt6.7 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6