Indisk kikärtsgryta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kikärtsgryta

Indisk kikärtsgryta

med mango- och fänkålssallad

Taggar:
Snabb
Vegetarisk
Mjölkfri
Plantbaserat
Allergener:
Selleri
Vete
Soja
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

½ st

Lime

½ st

Fänkål

1 st

Lök

4 g

Curry-on

4 g

Milda Mahal

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

4 g

Rökt paprikapulver

200 ml

Kokosmjölk

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

1 paket

Kikärtor

½ st

Mango

30 g

Spenat

(Kan innehålla Selleri)

1 portionspåse

Mynta & koriander

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

½ tsk

Socker (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 dl

Vatten (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3433 kJ
Energi (kcal)821 kcal
Fett37.4 g
varav mättat18.2 g
Kolhydrater95 g
varav socker18.6 g
Protein18.2 g
Salt6.1 g

Köksredskap

Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6