Indisk kikärtsgryta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kikärtsgryta

Indisk kikärtsgryta

med mango- och fänkålssallad

Taggar:
Snabb
Vegetarisk
Mjölkfri
Plantbaserat
Allergener:
Selleri
Vete
Soja
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

½ st

Lime

½ st

Fänkål

1 st

Lök

4 g

Curry-On

4 g

Milda Mahal

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller: Selleri)

4 g

Rökt paprikapulver

200 ml

Kokosmjölk

25 ml

Sojasås

(Innehåller: Vete, Soja, Gluten)

1 g

Kikärtor

½ st

Mango

30 g

Spenat

1 st

Mynta & koriander

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 3)

½ tsk

Socker (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

¼ tsk

Salt (steg 4)

2 dl

Vatten (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3480 kJ
Energi (kcal)832 kcal
Fett37.1 g
varav mättat18 g
Kolhydrater102.3 g
varav socker18.3 g
Protein17.7 g
Salt6.1 g

Köksredskap

Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6