Harissa oil on almond dukkah shrimps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissa oil on almond dukkah shrimps

with spiced rice and pomegranate salad

Allergener:
Kräftdjur
Sesam
Senap
Sulfiter
Mjölk
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Räkor

(Innehåller Kräftdjur)

1 st

Vitlöksklyfta

7.5 g

Dukkah-njuta

(Innehåller Sesam, Senap)

4 g

Harissa kryddmix

150 g

Basmatiris

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

½ st

Granatäpple

1 portionspåse

Bladpersilja

1 st

Morot

150 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

10 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

1 st

Lök

Ingår inte i din leverans

½ msk

Smör (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

3 dl

Vatten (steg 1)

1 msk

Olivolja (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2634 kJ
Energi (kcal)629 kcal
Fett24 g
varav mättat8.9 g
Kolhydrater79.3 g
varav socker18.2 g
Protein21.6 g
Salt4.9 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6