
Danska frikadeller i brunsås
med bacon-och gräslöksmos och spenatsallad
Ikväll går den kulinariska resan över sundet, och vi frestar med klassiska danska frikadeller med brunsås. Resterande tillbehör är dock allt annat än klassiska. Vi serverar nämligen våra frikadeller med bacon-och gräslöksmos med potatis och crème fraiche, och en fräsch spenatsallad med rädisa, dill och honung- och senapsdressing. Velbekomme!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Ingredienser
500 g
Bakpotatis
250 g
Blandfärs
1 st
Lök
100 g
Brunsås
(Innehåller Mjölk)
60 g
Spenat
(Kan innehålla Selleri)
75 g
Rädisor
1 portionspåse
Dill
1 paket
Crème fraiche
(Innehåller Mjölk)
20 g
Honung- & senapsdressing
(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)
140 g
Bacon, tärnad
1 portionspåse
Gräslök
25 g
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
Ingår inte i din leverans
½ tsk
Salt (steg 1)
1 st
Ägg (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 3)
¼ tsk
Salt (steg 4)
½ dl
Vatten (steg 5)
Köksredskap
Instruktioner





