
Confit duck leg, bacon potatoes and apple
with panfried broccolini and pistachios
Taggar:
Glutenfri
•Under 650 kcal
•Max 50g kolhydrater
Allergener:
Sulfiter
•Senap
•Nötter
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid35 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
400 g
Småpotatis
70 g
Bacon, tärnad
430 g
Sous vide anklår, confiterat
1 st
Äpple
1 portionspåse
Salvia
60 g
Rödvinssås
(Innehåller Sulfiter)
4 g
Kycklingbuljong
12 g
Grov senap
(Innehåller Senap)
g
Broccolini
15 g
Pistagenötter
(Innehåller Nötter)
½ st
Citron
Ingår inte i din leverans
2 msk
Smör (steg 4)
1 dl
Vatten (steg 4)
Köksredskap
•Bakplåt
•Stekpanna
Instruktioner
1
2
3
4
5
6