
BBQ-glaserad vegofärs
med rå 'majsslaw' och srirachamajonnäs
Taggar:
Snabb
•Vegetarisk
•Mjölkfri
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Selleri
•Sulfiter
•Senap
•Ägg
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid15 minuter
15 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
1 burk
Majs
½ st
Lime
4 g
Grönsaksbuljong
(Innehåller Selleri)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
150 g
Förskuren spetskål
1 st
Morot
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
150 g
Långkornigt vitt ris
50 g
Srirachamajonnäs
(Innehåller Ägg, Senap)
1 st
Salladslök
Ingår inte i din leverans
2.5 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
½ dl
Vatten (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 3)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner

1

2

3

4